Aula

Skolen ønskede et hyggeligt miljø med plads til både samling og gruppearbejde. Aulaen er derfor indrettet med bløde gruppearbejdspladser i form af Penta moduler samt et cafébord og tilhørende Berlin bænke. De højryggede Penta moduler er med til at skabe et afskærmet arbejdsområde i det store rum. Der er placeret to Byhuse etage, så eleverne kan kravle ind i hver deres hule og tage en pause fra fællesskabet.

I centrum af lokalet er der opstillet scenekasser, som er med til at skabe et samlings- og formidlingsområde. Scenekasserne er med hynder, der giver en behagelig siddeplads. Hertil er der også placeret Berlin borde samt Pif-puffer, som giver små gruppearbejdsområder.

En synlig kildesortering er placeret i aulaen. Skolen valgte Birdie sorteringssystem med specielt designede symboler for nem sortering til både store og små elever.
For at skabe miljø og hygge i rummet, er der placeret plantekasser mellem rummets forskellige arbejdspladser. Langs væggene er lydafdæmpende akustikplader monteret, som både bidrager til en god akustik og som er med til at binde de tre farver sammen i rummet.

I den ene side af lokalet står højborde, trintaburetter og højdejusterbare Wobbly taburetter, som giver et godt udsyn og overblik over rummet. Overfor de høje arbejdspladser, står en Focus med plads til fire elever, der kan sidde i deres eget rum.