Privatlivspolitik og cookiepolitik for Højer Møbler

 

Vi er meget glade for, at du har vist interesse for vores virksomhed. På www.hojermobler.dk er vores besøgendes privatliv meget vigtig.
Denne politik beskriver de forskellige typer af personlige data, som Højer Møbler A/S modtager og indsamler på vore hjemmesider og den beskriver ligeledes, hvordan disse data bruges.
Hvis du har brug for mere information eller har nogen spørgsmål til denne politik, er du velkommen til at kontakte os på marketing@hojermobler.dk

1.0 Cookiepolitik

På www.hojermobler.com bruger vi cookies til at lære mere om brugen af vores hjemmeside, hvilket gør det muligt for os at forbedre indholdet og brugervenligheden på siden. Derudover bruger vi også cookies til statistiske formål.
Brugen af Højer Møblers hjemmesider er mulig uden nogen angivelse af personlige data. Vi anbefaler dog, at du accepterer cookies, så din brugeroplevelse forbedres.

1.1 Hvad er cookies?

En cookie er en tekstfil bestående af en kode, det gemmes i din browser, når dit sammenstykke er givet (når du har klikket JA/OK til cookies). Cookien hentes ikke ned, før der er givet samtykke fra brugerens (din) side.
Efter samtykke vil cookien kunne indsamle information så som tekst, tal, dato, valgt sprogversion eller besøgstidspunkt. Ingen personlige oplysninger gemmes. En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

1.2 Hvordan bruger vi Google Analytics og Cookies

Hjemmesiden bruger tredjeparts cookies fra Google Analytics til indsamling af IKKE personspecifikke brugeroplysninger og adfærd, men generelle såsom: brugerens alder, besøgte sider, køn, platform (mobil computer, tablet) m.m. Disse oplysninger bruger vi bl.a. til, at hjemmesiden automatisk er indstillet til netop dine præferencer, næste gang du besøger vores hjemmeside. Nogle oplysninger bruger vi til at evaluere hjemmesiden og til at genere rapporter på hjemmesidens aktivitet. Det er vigtigt at benævne, at denne data ikke er personspecifik. Besøgende har fuld anonymitet og dataene sælges ikke, eller videregives ikke til andre virksomheder end Google.

Google kan overføre denne information til tredje part, hvis det kræves i henhold til loven, eller hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af Google. Google vil ikke sammenholde din IP adresse med andet data. Ved at bruge denne hjemmeside, samtykker du til behandlingen af data fra Google i henhold til ovenstående formål.

1.3 Hvor lang tid opbevares vores cookie?

Cookien, udløber efter 2 år, hvis vores hjemmeside ikke besøges inden udløbsdatoen.

1.4 Hvordan fjerner du cookies

Den nemmeste måde at undgå cookies på, er ved ikke at acceptere cookien, når du første gang besøger vores hjemmeside. Derved bliver den ikke gemt i browseren. Vær dog opmærksom på, at hvis du ikke tillader cookies, kan der være visse funktioner på hjemmesiden, som ikke vil fungere optimalt. Vi håber derfor, at du vil tillade de cookies, som vi sender ud, da de hjælper os med at forbedre vores hjemmeside.
Hvis du har tilladt cookies, kan du fjerne dem fra dine browserindstillinger.
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies fra hojermobler.com, kan du – i de fleste nyere browsere – vælge ”avancerede cookie indstillinger” under ”internet indstillinger” og tilføje vores domæne til listen over hjemmesider, som du gerne vil blokere cookies fra. Her kan du også slette individuelle cookies eller alle cookies, som din browser har blokeret.
Hvis du indstiller din browser til at afvise cookies, skal du være opmærksom på, at nogle funktioner på forskellige hjemmesider ikke længere vil virke.
Hvis du ønsker at dit besøg på hjemmesiden ikke skal registreres af Google Analytics, kan du gøre brug af Google Analytics’ Opt-Out Browser Add-on. Vær dog opmærksom på at dette så vil være gældende på alle hjemmesider som du besøger.

Læs mere herom via dette link og læs desuden om de forskellige browsere og hvordan du administrerer cookies i dem.

Chrome: Klik her
Safari: Klik her
Internet Explorer: Klik her
Firefox: Klik her
Flere valgmuligheder: Klik her

2. Personoplysninger

2.1. Hvad er personoplysninger?

Som bruger af vores hjemmeside er du som udgangspunkt anonym.
Hvis en bruger ønsker at bruge særlige tjenester via vores hjemmeside, f.eks. tilmelding til nyhedsbrev eller download af DWG-filer, kan behandling af personoplysninger blive nødvendigt. Hvis behandlingen af personoplysninger er nødvendig, og der ikke er noget lovligt grundlag for sådan behandling, beder vi altid om samtykke fra den registrerede.
Dette betyder, at vi ikke automatiske registrerer nogle oplysninger, som kan identificere dig som person. Vi kan kun identificere dig, hvis du manuelt registrerer dig via en formular – f.eks et nyhedsbrev, en konkurrence eller DWG-downloads og derved oplyser os dit navn, e-mailadresse osv.
Behandling af personoplysninger, som f.eks. navn, e-mail-adresse eller telefonnummer, vil være i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning. (GDPR).
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside, er det oplysninger som navn, titel, arbejdskommune, arbejdssted, e-mail, telefonnummer og interesseområder indenfor undervisningsmøbler vi beder om. I forbindelse med tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med tilmelding til en service er frivilligt.

2.2. Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Når du tilmelder dig tjenester som nyhedsbreve, konkurrencer m.v., giver du samtykke til, at vi bruger din e-mail adresse til at sende dig e-mails, som indeholder produktinformationer, inspirerende indhold, case historier, prislister, gode råd og andet relateret marketing materiale. Som udgangspunkt sender vi dig mellem otte og femten nyhedsbreve per år.
Din e-mailadresse vil blive videregivet til den leverandører, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Aktuelt anvender vi Mailchimp til udsendelse af nyhedsbrevene.

2.3. Hvad bruger vi personoplysninger til?

Nyhedsbreve
Vi registrerer oplysninger om din brug af nyhedsbrevene. Det vi registrerer er bl.a. om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår nyhedsbrevene slettes og hvorvidt der klikkes på links.
Vi indsamler disse oplysninger for at forbedre vores service og for at gøre os i stand til at lave endnu bedre og målrettet indhold, der passer til modtagerens interesser.
Oplysningerne, som vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet, bruger vi endvidere i anonymiseret form til statistiske formål.
Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer.
Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

DWG-download
Hvis du derimod registrer dine personoplysninger ved download af DWG-filer, bruger vi ikke dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, men udelukkende for at registrere hvilke interessenter/målgrupper der ønsker at arbejde med vores møbel- og konstruktionsfiler.

Husk at enhver oplysning du afgiver — inklusiv personlig identificerbar information — i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Højer Møbler at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

2.4. Samkøring af data

Når du tilmelder dig Højer Møblers nyhedsbreve, konkurrencer mv. eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail, nyhedsbreve mm.) samkører vi dine oplysninger, med anonyme brugeroplysninger indsamlet via cookies, for at målrette nyheder og tilbud til dig. Højer Møbler benytter cookies til at indsamle anonyme oplysninger om brugeradfærd på vores hjemmesider, jf. punkt 1 (cookiepolitik).

2.5. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Som dataansvarlig har Højer Møbler implementeret en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre den mest komplette beskyttelse af personoplysninger behandlet via vores hjemmeside. Imidlertid kan internetbaserede datatransmissioner principielt have sikkerhedsgab, så absolut beskyttelse kan ikke garanteres. Af denne årsag står det enhver registreret frit for at overføre personlige data til os via alternative veje, f.eks. pr. telefon.
Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

2.6 Kontakt

Dine oplysninger er kun tilgængelige for et begrænset antal medarbejdere i marketingafdelingen. Hvis du ønsker at vide hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, er du velkommen til at kontakte os på marketing@hojermobler.com eller på telefon 51 51 60 10. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

2.7 Videregivelse af personoplysninger

Vi overdrager ikke dine personlige oplysninger til nogen tredjepart udover leverandøren, som vi bruger til at distribuere nyhedsbrevene med pt. mailchimp. Denne underleverandør behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

3.0 Tilbagekaldelse af samtykke

3.1 Nyhedsbreve

Dit samtykke om opbevaring af personoplysninger kan til enhver tid trækkes tilbage. Ved nyhedsbreve sker det ved, at du afmelder nyhedsbrevet. Du finder ”afmeldingslinket” i bunden af hvert nyhedsbrev, som du modtager fra os. Du vil efter afmelding ikke modtage flere nyhedsbreve fremadrettet. Dine personoplysninger vil hurtigst muligt og højst 3 mdr. efter tjenesten er afmeldt, blive slettet fra vores database.

3.2 DWG-download

Ønsker du at blive slettet fra listen med DWG download, skal du rette henvendelse på e-mail til marketing@hojermobler.dk, som umiddelbart efter din henvendelse vil slette dine personoplysninger fra DWG-listen.

4.0 Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

5.0 Klagemulighed

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Sidst opdateret 23.05.2018