Få adgang til vores lagersalgsside

KÆMPE prisfordele og gratis overskudsmaterialer!

Hos Højer Møbler opererer vi med et lager, hvor vi placerer alt fra returmøbler, som har været udlånt til demonstration, møbler med små skønhedsfejl som er frasorteret i kvalitetskontrollen, møbler vi har fået bekræftet eller bestilt forkert, oprydning fra vores showroom, udstillingsmøbler fra messer og meget mere.

Det bliver alligevel til noget henover et år.

Da vi naturligvis ikke sælger disse møbler som nye, holder vi med jævne mellemrum udsalg fra demolageret til HELT flade priser. NB! Møblerne kan have kosmetiske fejl, men ikke funktionsfejl og vi giver selvfølgelig stadig vores vanlige garanti!

Vil du være med i vores lagersalgsklub og blandt de første, som får direkte besked, når vi sælger ud fra lageret, kan du tilmelde dig via formularen herunder.

OBS! Du vil også finde rester af træ, tekstiler og andet overskudsmateriale fra vores producenter, som vi forærer gratis til dem, der kan bruge materialerne i kreafag.

Kontakt os via kontaktformularen og du vil få tilsendt et login til vores lagersalgsside og modtage direkte besked i din mailboks, når vi løbende lægger nye puljer af ‘brugte’ møbler på siden.

Kontakt os

og få adgang til lagersalgssiden

Tilmelding til lagersalgsklub

9 + 11 =