Job hos Højer Møbler

Vi søger løbende nye kollegaer, og her på siden finder du en oversigt over de ledige stillinger som vi på nuværende tidspunkt søger kompetente kollegaer til.

Ledige stillinger

Er du på udkig efter en praktik eller et job i dit sabbatår?
Hos Højer Møbler søger vi løbende nye kollegaer til spændende og udfordrende jobs. Ønsker du at blive en del af vores hold, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også søge uopfordret på mail til vores HR-ansvarlige Rita Krogh Jørgensen på job@hojermobler.dk

{

Jeg vil anbefale Højer Møbler til andre. Så hvis du søger nye udfordringer og har brug for et arbejde i dit sabbatår, så kontakt Højer Møbler”

Nikolaj, lagermedarbejder

Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø handler for Højer Møbler A/S om at skabe et fysisk, psykisk og socialt miljø på arbejdspladsen, som både bidrager til vores medarbejderes livskvalitet og til en positiv kontakt med kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

FYSISK

Med både produktion, administration og konsulenter på landevejen er det fysiske arbejdsmiljø hos Højer Møbler A/S ofte i fokus. Det bliver varetaget af vores arbejdsmiljø organisation (AMO), som vores medarbejdere til enhver tid kan henvende sig til for råd, vejledning og ønsker til arbejdsmiljømæssige forbedringer. De sørger for at sikkerheden i produktionen, på landevejen og i kontorerne er i top og, at lys, indeklima, inventar og udstyr støtter op om en optimal dagligdag. Højer Møbler har desuden valgt at have et røgfrit miljø. Der er derfor pr. 1. oktober 2015 indført rygeforbud i virksomheden.

PSYKISK

Vores medarbejdere er vores største ressource, og det bliver derfor altid prioriteret højt, at vores medarbejdere skal glæde sig til at komme på arbejde og føle sig værdsat. Dette praktiseres gennem et fladt hierarki og en tillidsbaseret ledelsesform, hvor værdier som frihed under ansvar, fleksibilitet og arbejdsglæde er i højsædet. Vi afholder desuden årlige udviklingssamtaler, hvor medarbejderens trivsel i dagligdagen, samt fremtidige ambitioner bliver vendt. Vi opfordrer ligeledes alle vores medarbejdere til at være opmærksomme på hinanden, og til at lære af hinanden. Dette skaber både tillid, venskab og indsigt på tværs af virksomheden.

FAGLIGT

Det er vigtigt for Højer Møbler, at medarbejderne er veluddannede og løbende får efteruddannelse. Det er med til at gøre Højer Møbler konkurrencedygtig og sikrer, at den enkelte medarbejder får mulighed for at udvikle sig i sit job.

POLITIKKER

Højer Møbler vil være en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker og fastholder engagerede og kompetente medarbejdere ved at:

  • Praktisere en flad organisation, hvor vi gør vores ypperste for at hjælpe hinanden og kunderne.
  • Opretholde en sikker og sund arbejdsplads i et innovativt miljø, hvor alle befinder sig godt fysisk og psykisk.
  • Forpligtige os til at forebygge skade og arbejdsrelaterede sygdomme, og løbende at forbedre vores arbejdsmiljøledelsessystem og arbejdsmiljøpræstationer.
  • Tage et socialt ansvar ved at skabe plads til alle.
  • Opfordre til og muliggøre kompetenceudvikling.