Megamøbler

Et specielt designet legehus er et godt eksempel på den nye skoles bud på et Megamøbel.

Møbler bliver til urbane installationer og økonomien er med til at definere om disse Megamøbler bliver specialdesignet af en designer/arkitekt, vælges ud fra vores brede sortiment eller måske bygges af eleverne selv i forbindelse med faget Håndværk og design.

En leg med former og farver

I en af de mange kroge finder man denne meget enkle indretning. Eleverne bruger møblerne meget aktivt som en slags byggeklodser og der er ikke to dage, hvor møblerne står på samme sted.

En verden af LEGO

I indskolingen møder vi dette rum, eller måske skal vi kalde det et LEGO univers. Midt i rummet står et gavlbord beklædt med legoplader. Den ene væg er desuden beklædt med legeoplader og fremstår som et spændende alternativ til den traditionelle tavle, som vi finder i de almindelige undervisningslokaler.

I legerummet er væggene beklædt med farvede reoler. En malet trekant over disse transformerer den enkelte opbevaring til et dragende legehus.

En gennemført farvestrategi er med til at gøre det let at finde rundt i huset, og det kan hurtigt aftales at mødes i det gule eller det blå rum.