Klasselokale

Med et ønske om at skabe et aktivt og varieret klasselokale for eleverne i 6. klasse, blev der indrettet med Amfi til formidlingszone. Amfitrappen fungerer også som et fint samlingspunkt i pauserne, hvor eleverne får mulighed for varierede siddestillinger. For at skabe ekstra siddepladser med et godt overblik, er der blevet placeret høje trintaburetter bagved formidlingstrappen.
Læren har fået en arbejdsstation i form af en Multireol ståpult, som er udstyret med hjul og hvor der er plads til opbevaring af materialer.

Klasselokale

Eleverne har fået et bredt udvalg af gruppearbejdspladser i form af Zap meeting, Zap boards på væggen, højdejusterbare gas taburetter, Totem pæl som både kan bruges stående og siddende og opklappelige bord-bænke-sæt.
Derudover blev der indrettet med Focus til 4 personer, som skaber et afskærmet rum til fordybelse. Eleverne bruger gavlene på Focus til præsentationszone, da der er påmonteret Whiteboard. Det giver mulighed for at præsentere for hinanden, og for nogle elever virker dette mindre angstprovokerende end at stå ved tavlen foran hele klassen.
Som det bløde element, blev der placeret 2 Meeter sofaer og en puf, som skaber et hjørne til afslapning.

Science torv

Skolens rummelige Science torv blev indrettet med to Zap meeting borde med tilhørende Zap-plader – to på hver side. Bordene blev ledsaget af Trin taburetter. I lokalets centrum havde skolen placeret et stort arbejdsbord, hvor der blev indrettet med Trin taburetter.
For at eleverne kunne få en stående arbejdsstation i forskellige højder, blev der placeret en Zap totem pæl med fire Zap plader.