Udfordringen

Skolen havde et ønske om nye møbler til deres fællesområde på mellemtrin og fællesområdet i udskolingen. De daværende miljøer manglede nok siddepladser til gruppearbejde og miljøerne var ikke særlig hyggelige.

UDSKOLING
I Udskolingsområdet havde skolen brug for at kunne fremvise film i fællesområdet, og indrette det til et hyggeligt loungeområde som kunne kombineres møbelmæssigt og funktionsmæssigt med ungdomsklublokalet som befinder sig op ad loungområdet, kun adskilt af en stor skydedør.

Mellemtrin

I fælleslokalet på mellemtrinet havde men et stor åbent rum med højborde op langs væggene. Her ville man gerne skabe et loungeområde med spændende møblering der kunne skabe rum-i-rummet og flere bløde områder til gruppearbejde og frirum. Man ønskede at bevare højbordene i lokalet

Løsningen til udskolingsområde

Udskolingen ønskede at bevare deres fine grafittivægge og ønskede en indretning som stilmæssigt og farvemæssigt kunne kombineres med deres vægdekorationer. Skolen har derfor fået nogle rigtig spændende indretninger med hyggelige gruppearbejdspladser i rødlige farvenuancer kombineret med træ og forskellige stofligheder. Indretningen er løst med en kombination at højborde/højstole, nicher med afskærmning til fordybelsesplads samt gruppeborde med loungesofaer, og loungestole.

Her er plads til hyggelige timer til gruppearbejde, brætspil, fremvisning af film på den store foldedør, hvor der kan trækkes et lærred ned foran.

Det tilstødende spille- og undervisningslokale er indrettet med eksisterende møblering med klapborde, bordtennis og fodboldbord, samt en ny berlinbænk som tilskuerplads.

Løsningen til udskolingsområde

Mellemtrinets fællesområde er blevet indrettet med faste loungemøbler, med Penta sofaer i midten som det bastante møbel der danner rum-i-rummet. Møblet afskærmer samtidigt til gruppearbejdspladserne langs begge vægge. Scenekasserne er det fleksible element i rummet, som kan kombineres i flere opstillinger. Børnene er vilde med at kunne komme op i højden og arbejde. Herfra er der overblik over rummet. Scenekasserne støtter mange forskellige måder at lære på alt efter om man vil ligge eller sidde.