Udfordringen

Skolen havde et ønske om at få lavet en totalindretning af deres fællesrum samt tre små tilhørende rum. Udfordringen med fællesrummet var blandt andet, at det blev anvendt til løbelege, og på denne måde blev rummets fulde potentiale ikke udnyttet. Skolen ønskede i stedet, at der gerne måtte komme flere fordybelsespladser, arbejdspladser og små kroge til leg.

Løsningen

Fællesrummet fik masser af rum-i-rummet. Både Podia, Skilderhuse og Byhuse gjorde plads til fordybelse og leg. Der blev også lavet nye arbejdspladser med Søjleborde og dertilhørende Berlin-bænke samt Gavlborde med Trintaburetter til. Derudover blev der skabt et område med lækre, bløde møbler – Pinto og Pif-Paf-Puf – hvor eleverne kan slå sig ned og nyde skolens fine akvarie.

Resultatet

Skolen er utrolig glad for de nye møbler og den ro, som det har givet i fællesrummet. Noget som i starten synes at være en umulig opgave.

Vi er rigtig, rigtig glade for møblerne. Man kan mærke, at det giver en ro. Og det er dét, som de her møbler, de kan. De giver plads til, at man kan fordybe sig med en opgave. Da man tidligere stod i fællesrummet, så havde man en følelse af at stå på en banegård, hvor der blev løbet frem og tilbage.
– Jørgen Nielsen, SFO-leder

Det er nogle dejlige møbler og de er slidstærke. Både eleverne og lærerne er blevet rigtig glade for møbleringen og den nye indretning. Alle har hurtigt vænnet sig til de nye møbler, så der er kun gode ting at sige om det.
– Henriette Hebsgaard, Skoleleder