Håndværk & Design

Hos Højer Møbler udvikler vi altid nye møbelideer til kreative rum, der tilskynder til projektarbejde. Uanset om det er tekstil, maleri, træværksted eller andre former for kreativt læringsrum: I tæt dialog med skolerne skaber vi plads til nye ideer. Kreativitet er en af de centrale færdigheder i det 21. århundredes kompetencer. Kreativitet er ofte tæt knyttet til ”projektbaseret læring”, når eleverne selv tager ansvar for deres læringsfremskridt. Eleverne lærer at komme med ideer til et specifikt projekt eller produkt, indsamle information, tilegne sig færdigheder, sætte tavs viden i spil og arbejde i teams for i sidste ende at præsentere en prototype eller et færdigt projekt. Elevernes alder og kompetence bestemmer opgavens type og omfang. 

I vores faglokalekatalog kan du blive klogere på – hvilke vigtige fokuspunkter det er en god idé at forholde sig til ved indretning af Håndværk- og Designlokaler. 

Højer Møbler leverer løst og fast møbelinventar til faglokaler som billedkunst, håndværk & design, værksted/sløjd, mediefag, makerspace, fysik, kemi, natur & teknik, naturfag, biologi, teknologi, madkundskab, musik og drama.

Produkteksempler til håndværk- og designlokaler: Rusitk-A arbejdsbordKreavogn, Symaskinevogn, Værkstedsvogn, Højskab til Kreavogn, Klippebord, Mood Board bænk

Vemmelev skole

Håndværk & Designlokale I Case

Vemmelev skole

Håndværk- og Designlokale

Bliv inspireret af vores løsninger til Håndværk- & Designlokaler