Certificeringer

Miljøledelsessystem

Hos Højer Møbler A/S arbejder vi målrettet for at nedbringe vores miljøbelastning lige fra møblet starter sit ”liv” som råvare til produktion og til møblerne ender som affald. Det praktiserer vi gennem vores miljøledelsessystem.

FSC®

FSC® certificeret træ

Som FSC® certificeret virksomhed forpligter Højer Møbler A/S sig til at adskille FSC® materialer fra materialer fra andre kilder i produktion og opbevaring. Højer Møbler A/S sørger for at vores produkter og komponenter igennem hele forsyningskæden opretholder sporbarhedscertificering dvs. alle led i forsyningskæden er FSC® certificeret. Denne proces kontrolleres årligt af et uvildigt certificeringsfirma. Vi arbejder i øjeblikket med at omstille vores produktion, således at alle vores egenproducerede produkter med trækomponenter udvikles med FSC® certificeret træ.

FSC® (Forest Stewardship Council®) er en international non profit mærkningsordning til træ og papir. I en FSC®-skov bliver der ikke fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. FSC® er en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Spørg efter vores FSC® certificerede produkter.