Højer Møbler A/S x CoolUnite

ALLE børn, syge og sårbare såvel som raske og ressourcestærke, har brug for at være en del af trygge, inkluderende fællesskaber.
Motivation og bevægelse er forudsætninger for børns udvikling, læring og trivsel. Jo større trivsel og motivation, jo bedre inklusion og jo stærkere socialt fællesskab.
Hos Højer Møbler arbejder vi med møbler og indretter aktiverende læringsrum til alle vores skoler med præcis disse omdrejningspunkter. Det er ligefrem vores hjerteblod…

Men når man som barn er alvorligt syg, socialt udsat, anbragt eller udfordret af diagnoser som f.eks. angst eller autisme, er det ikke en selvfølge, at man kommer i skole og kan indgå i de så vigtige fællesskaber hver dag. Disse børn har brug for en ekstra håndsrækning til gode oplevelser, udvikling, trivsel og opbygning af trygge relationer på andre måder.
Højer Møbler indgår derfor nu et samarbejde med CoolUnite Fonden. CoolUnite har netop til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn. Læs mere om CoolUnite her…

 

Hvordan støtter vi?

Vi donerer et beløb til CoolUnite af hver eneste møbelordre på minimum kr. 10.000, vi modtager i perioden 1. maj 2023 til 1. juli 2023:
For ordrer på minimum kr. 10.000,- donerer Højer Møbler kr. 1.000,-
For ordrer på minimum kr. 50.000,- donerer Højer Møbler kr. 2.500,-
For ordrer på minimum kr. 100.000,- donerer Højer Møbler kr. 5.000,-
DIN skole kan med andre ord sammen med Højer Møbler og CoolUnite være med til at støtte syge og sårbare børn i Danmark

Ønsker du at høre mere om vores møbler og vores indretningskoncepter?
Kontakt os på telefon: 51 51 60 10, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.
Du kan også læse mere om vores gratis rådgivningsydelser her…

Lad os sammen skabe bedre rum til alle børn.

Højer Møbler A/S x CoolUnite

Læs mere om CoolUnite.