Specialløsninger

Hverken mennesker eller skoler er ens

Specialløsninger hos Højer Møbler er betegnelsen for alle kundetilpassede løsninger, som er uden for vores standardsortiment. Det dækker med andre ord over alt fra små ændringer på standardprodukter, som ikke nødvendigvis kræver nye konstruktionsberegninger eller tests (f.eks. alternative farver, mål, hylder eller låger på standardvarer) til helt store megamøbler designet fra bunden.

Vi har et meget bredt standard-produktsortiment, men tilbyder samtidig et stort udvalg af specialløsninger i den erkendelse, at ikke to uddannelsessteder er ens. Når en skole skal have konstrueret specialdesignede møbler, stiller vi samme store krav til produktet, som vi gør til resten af vores sortimentet, mht. sikkerhed, holdbarhed, bæredygtighed, design til børn og ikke mindst overholdelse af standardkrav til møbler i undervisningsmiljøer. Hvis man alternativt overvejer en snedkerbygget løsning, vil man som regel også få et flot håndværksmæssigt resultat, men de færreste tænker måske over, at der i denne proces sjældent er samme fokus på udvikling af produkter til netop skoleverdenen, hvor kravene er mange.

Disse faktorer er vigtige at have med i overvejelserne ved specialløsninger. Vi hjælper dig gerne helt i mål næste gang, du har en helt speciel god indretningsidé, der skal realiseres!

Eksempler på vores specialløsninger