Kantine

Dit daglige pusterum

På flere skoler benyttes kantinen kun til pauser og resten af dagen er det dyre ubenyttede kvadratmetre. Med forskellige lyssætninger og indretningsløsninger kan man skabe forskellige områder i kantinen som både indbyder til hygge i spisepausen og til gruppearbejde i forbindelse med læringssituationen. Ved at møblere kantinen med forskellige typer af møbler får kantinen flere funktioner. Lange borde skaber i det daglige ro til at nyde madpakken og bløde møbler skaber en afslappet cafestemning. I kantinemiljøet er der ofte et generelt behov for at dæmpe lyden fra klirrende porcelæn og bestik samt høj tale. Dette kan gøres f.eks. med valg af Højer Møblers særlig akustikdæmpende MUTE bordplade. Det kan også være med valg af højborde, som ud over at skabe variation i rummet også ”sænker” loftshøjden og dermed skaber en mere intim stemning, der ligesom en dæmpet belysning indbyder til lavere tale i den pågældende zone.

Bliv inspireret af vores kantineløsninger

Rybners

Atriumsal som fungere som dels kantine og lokale til forskelige arrangementer. FourCast stabel stol i enkelt udtryk kombineret med Howe’s Simpla foldebord hvor en høj ergonomi opnås ved nedtagning og opstilling da bordplade og stel afskillelig og på den måde er let at håndtere for en enkelt person. I samarbejde med Howe er Simpla bordet i denne indretning udstyret med Højer Møblers MUTE akustik bordplade som begrænset interaktionsstøj i at opstå, hvorfor lydniveauet i især spisesituationer formindskes væsentligt.

Charlottegaarden

Stilren indretning med klassiske møbler bl.a. David Rowlands 40/4 stol produceret i mere end 8 mil. enheder siden lanceringen i 1964. Stolen har enestående side ergonomi samt en af markedets bedst stablende stole.
Enkelt markant farve bringer liv til rummet, men forstyrre ikke det rene klassiske udtryk. Kombination af høje og lave siddepladser giver rummet god dynamik sammenholdt med 40/4 stolens fantastiske stabelevne og borde med foldestel kan rummet hurtigt af-møbleres og tilpasset skiftende brugsmønstre.

Kroggaardsskolen

B-Bitz lounge fra Johanson Design i modulær opbygning giver fleksibilitet og rummet forandring, tilgodeser både det åbne og lukkede landskab. Kombineret med høje gavlborde giver det indretning hvor flere niveauer i lokalet kan udnyttes, som således fungere som “multirum”. Lounge møblernes organiske design får modspil fra det stringente design på gavlborde og barstole.

Ørestad Skolen

Kantinebord til 4 personer i 4 forskellige laminat farver giver spændende visuel indretning, samt en fortræffelig overflade på borde som hver dag møder hårdt brug af mange elever og lære men som let holde ren og ikke kræver vedligehold. 40/4 stolens klassiske linjer og høje sidde ergonomi gør den til et godt valg til kantine og multirum.

Elbæk Efterskole

Klassisk kantine indretning hvor det sociale i mindre grupper er i fokus. Mindre borde på søjle giver gode muligheder for at ændre indretning, eller af-møblere rummet som tjener som aktivitetslokale og kantine.

Katrinebjerg

Multifunktionel indretning med høje taburetter ved søjleborde giver uformel stemning og fleksibilitet i rummet da møblerne er lette og flytte. For mere afslappede og fordybende oplevelse U-Sit lounge i typisk “Diner opstilling” front mod front kombineret med sækkestole giver det rummet god dynamisk indretning og mange måder hvorpå rummet kan benyttes.

EUC Nordvestsjælland

Traditionel kantine løsning med fokus på høj komfort og lang levetid, hvad enten det er for rengøringspersonale, eller spisende. Elegance stolens flydende sæde giver mindre tryk på lår samt en varierende siddestilling, her valgt med ophæng under kantinebordene så rengøring er muligt under bordene med almindeligt rengøringsudstyr.

Hørby Ungdomsskole

Ønskede en utraditionel og spændende kantineindretning hvor flere scenarier skulle kunne fungere, både formidling bespisning og gruppearbejde. Løsningen blev organiske speciel designede borde på søjler i sidde og stå højde kombineret med høje gavlborde og PURE stole i normal og barstol højde.

Fjerritslev Gymnasium

Højer Møbler’s Focus fordybelses møbel udfylder rummets midtpunkt, opstillet med gavlborde på begge sider opnås et “Mega” møbel i rummet som giver adskillelse og mulighed for fordybelse for op til 4 personer. Focus fordybelses møbel kan udbygges med både akustikpaneler og belysning, og findes både som sidde og ståhøjde. Ved gavlborde er der valgt Nova Barstol, som med dens høje ryglæn visuelt giver højde i forhold til Focus møblet, men også en høj sidde ergonomi så gør den til et oplagt valg når der ønskes stole som kan benyttes dagen igennem.