Fysik/Kemi lokale

Skolen valgte at inddele deres naturfagslokaler i fysik/kemi, naturfag, værksted, depot og grupperum. I fysik/kemi lokalet fik eleverne elevstationer med plads til 3-4 elever ved hver station. For enden af elevstationerne blev høje borde med hjul placeret, så underviseren har mulighed for at rykke bordene sammen og undervise fra midten af lokalet med eleverne tæt på.

Værksted og depot

Som navnet antyder har Rustik-A bordet fået sit navn ud fra sit rustikke udseende og materialevalg.
Ved arbejdsbordet er der plads til projekter, som kræver værktøj, lim, maling mm. og måske efterlader ridser og hak i ny og næ. Rustik-A bordet kan holde til det meste og bliver bare flottere af at blive brugt. Trækonstruktionen er i rustikt genbrugs-/overskudstræ, men med en slebet overflade, så man ikke får splinter i hænderne. Bordet leveres med sømbejdse.

Naturfag

Naturfagslokalerne blev indrettet med elevstationer både langs væggen, men også med et tilhørende hæve-/sænkebord. Derved kan underviseren vise et forsøg samtidig med, at eleverne efterligner. Bagerst i lokalet blev højskabe med plexiglas indsat, så der blev plads til skolens udstoppede dyr.

Grupperum

Det sidste lokale på skolens naturfagsgang var grupperummet – et rum, der skulle kunne bruges af alle elever på skolen. Det store Klippebord i midten af lokalet, rummer både opbevaring samt skaber et stort mødebord, hvor eleverne kan stå med kreative projekter, der kalder på god bordplads.

Soft Bench refererer til de bløde og afrundede hjørner på det nutidige og unikke design af bord-bænk systemet. Soft Bench bord- og bænksystemet indbyder til samling. Her mødes flere elever til f.eks. gruppearbejde eller uformelle møder i løbet af skoledagen. Soft Bench kan sammensættes i forskellige fleksible opstillinger, kan fungere som både bænk og bord og er en nyfortolkning af det traditionelle bord-/bænksæt. Bord- og bænksystemet er både fleksibelt og en fast installation på én og samme tid, da de forskellige moduler fastgøres til hinanden, så opstillingen ikke brydes, medmindre man ønsker det.