Børnehaveklasse

På Gildbroskolen ønskede de at indrette deres børnehaveklasser med fokus på leg, gulvplads til bevægelse og med øje for en god struktur i klassen. Derfor fik hver elev deres egen faste base med elevstol og elevbord. Bagerst i klassen blev to højryggede sofaer, en Podia og et Donut bord placeret, for at skabe rum til fordybelse, gruppearbejde og opbevaring af legetøj. 

Podia er et hulemøbel i to plan med integreret opbevaringsplads og amfi-trappe. Møblet har mange funktioner og tilbyder hyggelige læsehuler til én eller flere elever. Det er endda muligt at kravle helt ind under amfi-trappen, for at få den fulde hulefornemmelse. Podia har desuden en lille formidlingszone på amfi-trappen. På siden finder man god opbevaringsplads til bøger eller lignende i reolens ni rum. Reolen kan enten vende ind i hulen eller ud i rummet.

PLC

Skolen ønskede at skabe et PLC, hvor det var muligt at samle eleverne til fællesformidling på Amfi-trapperne. For at skabe flere siddepladser, blev en Podia integreret i rummet. Podiaen giver desuden to gode huler til rummet – en foroven og en forneden. Derudover rummer den også en reol med god plads til PLCs mange bøger.

Højer Møbler har været med til at hjælpe os på vej og konstruktivt udfordre os i vores pædagogiske praksis. Vi har fundet god inspiration i både inventar og indretning, og er glade for resultatet.

– René Ernst Aistrup,
Skoleleder, Gildbroskolen