Administration og mødelokale

Gode fysiske rammer er afgørende

En god kontorindretning har flere formål. Først og fremmest skal indretningen understøtte de arbejdsfunktioner og samarbejdsformer der foregår på arbejdspladsen, samtidig med at den enkelte medarbejder får en arbejdsplads, der kan tilpasses efter behov. Den fysiske ramme omkring mødeaktiviteter kan indbyde til formelle eller uformelle møder og kan være en væsentlig faktor i forhold til at sætte atmosfæren omkring kommunikationen. Dette bør altid indtænkes i indretningen af mødelokalet.

Bliv inspireret af vores administration- og mødelokaler

Charlottegården

Mødelokale indrettet med produkter fra Howe 40/4 stol samt Moveo flip top borde med integreret kabelgennemføring og kabelbakke under bordet. Lokalet som benyttes til forskellige formål og har foldevægge, skulle indretningen være lige så fleksible, så den lette betjening af vippet på Moveo bordet og 40/4 stolen fantastiske stabelevne var et let valg

Gammelgaardsskolen

Forberedelses lokale til både lære og elever med arbejdsstationer opdelt med Egde bordskærmvægge monteret på gruppeborde med ophæng til Orion gas stolen. Orion gasstolen med vægtreguleret vip samt gasløft blev valgt med polstring for at bryde den sorte skalfarve op, samt at komplementere farven på skærmvægge og lågerne på Quattro reolerne.

Skolen i Sydhavnen

Ergonomi i højsædet så falder valget let på Flow hæve-/sænkebord her helt i hvid kombineret med Serie 800 kontorstol med uldstof for at højne slidstyrken og ventilationen når man bruger mange timer på stolen dagligt.

Det kristne gymnasium

Kombineret læreværelse og forberedelse med Manhattan lounge i forskellige højder giver dynamik, traditionelle borde hvor TakeMe stolen giver en ekstra høj siddekomfort med dem stilrene polstring. Endeligt høje gavlborde med Nova barstole med høj ryglæn mod det høje vinduesfag giver ro dybere i lokalet fra livet på udvendig side af glasset.

Vejgaard Østre Skole

Det praktiske og det visuelle løst i fin harmoni. Quattro reoler i laminat er både enkle og hårdføre med laminat på alle falder, og her løses “dueslags” funktionen på en flot æstetisk facon kombineret med aflåselige læreskabe med kodelåse

Katedralskolen

Multireolserien udført i krydsfiner med laminat på alle flader, udmærker sig især ved lågerne har hængsler tillader lågen at dreje helt over på siden af reolen, og da grebet er ind-fræset i kanten af lågen, er der ingen slagmærker eller risiko for børn kan hænge fast i grebene. Nova Gas stolen med flydende vip benyttes som arbejdsstol, det bløde flydende vip giver god sidde dynamik og gør det let og sidde længere perioder af gangen.