Underskrift Aalborg Kommune udbud Højer Møbler nytænker sammen med Aalborg Kommune

Højer Møbler har vundet udbuddet i Aalborg kommune på skolemøbler

De nye og bærende elementer i aftalen omhandler bl.a. cirkulær økonomi, lang levetid på møblerne, genanvendelse og istandsættelse af inventar samt en social økonomisk tankegang.
Aftalen er indgået for de kommende 4 år.

Det er helt nye tanker og visioner og et stort skridt i retningen af et opgør med ”Køb-og-smid-væk”-kulturen. Det er første gang, en kommune baserer en indkøbsaftale på genanvendelse af gamle skolemøbler.

Ud over den cirkulære tankegang, indeholder aftalen desuden ønsket og kravet om at fremtidssikre undervisningslokalerne i forhold til de krav, skolereformen stiller om en mere aktiv hverdag og fleksibel undervisningsform for de danske skoleelever.

”Derfor er vi stolte af og glade for, at vi med vores tilgang til både bæredygtighed og innovative læringsrum er valgt som samarbejdspartner til at kunne imødekomme de krav, som Aalborg kommune har stillet”, udtaler indehaver Jens Højer

For Højer Møbler er det en opgave vi glæder os rigtig meget til at skulle løse i samarbejde med skolerne i Aalborg kommune. Opgaven ligger os ikke fjernt, da vi allerede har flere års erfaring med bæredygtig produktfrembringelse og tankegang. Vi er som virksomhed bl.a. miljø- og FSC®-certificeret. Ligeledes har vi stor erfaring med salg, rådgivning og implementering af aktiverende og innovative læringsrum, som netop er en kernekompetence og et stort omdrejningspunkt hos Højer Møbler.

På billedet ses administrerende direktør for Højer Møbler, Michael Glistrup sætte sin underskrift på aftalen. Desuden ses indehaver af Højer Møbler, Jens Højer, samt rådmand for Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune, Tina French Nielsen og Lasse P. N. Olsen, rådmand for Miljø- og Energiforvaltningen i Aalborg Kommune.

Læs mere om Aalborg aftalen her

Se interview fra Aalborg Bæredygtighedsfestival af indehaver af Højer Møbler, Jens Højer og projektleder fra Aalborg Kommune på det grønne udbud, Birgitte Krebs Schleemann