Videoarkiv

Kig ind i Frelloskolens nye indretninger.

HabiCave sansestimulerende hule

Habicave er udviklet til børn og unge i skolen. En hule hvor eleven kan få ro og sansepåvirkninger bl.a. ved hjælp af vippende meder, der beroliger og hjælper eleven til at aflade stress og uro.

NysgerrigPer metoden

NysgerrigPer metoden er oprindelig norsk og handler om at introducere den naturfaglige metode til eleverne i natur og teknologi undervisningen. De skal lære at undre sig, stille spørgsmål, opstille hypoteser og så undersøge sig frem til viden.

Plads til alle i læringsrummet

Højer Møbler har et brændende ønske om, at forbedre trivsel og motivation for eleverne i de danske skoler. Derfor har vi en vision om at skabe ”De bedste rum at lære i”. Hør hvordan vi arbejder med det vi kalder ”Det aktiverende læringsrum”.

Tag fat

Højer Møbler deltog i tag-fat.dk konkurrence om at blive Nordjyllands mest innovative virksomhed. Vi vandt desværre ikke trofæet, men vi er sikre på, at vi tog en stærk 2. plads.

Tak for et godt årsmøde

Tak for et rigtig godt årsmøde til Skolelederforeningens Årsmøde torsdag og fredag den 22. og 23. oktober i Musikhuset i Aarhus. Vi var rigtig glade for at så mange kiggede forbi vores stand.

En helt almindelig arbejdsdag i Højer Møblers produktion…

Se præsentationen af den nye indretning af Halgård skoles SFO.

Højer Møbler arbejder strategisk med miljøledelse

Se og hør hvorfor Højer Møbler arbejder strategisk med miljøledelse som en del af virksomhedens dna og som en del af virksomhedens udvikling af nye produkter.

De studerende på Fjerritslev Gymnasium præsenterer…

I Fjerritslev fik gymnasiet muligheden for at skabe nye rammer omkring deres Mediefagslokaler. Højer Møbler stod for indretningen. De studerende på Fjerritslev Gymnasium har lavet en video, hvor de fortæller, hvad de synes om forandringen, og hvordan de bruger lokalet.

Læs mere om Fjerritslev Gymnasium her.

Metode til af få Amfi-trappe gennem døre

Minimumsbredden for at transportere en Amfi trappe igennem et smalt gangareal er 110 cm. Muligt hvis møblet transporteres på højkant. (Del 1 i video). Minimumbredden til en døråbning, (hvis der er plads ved siden af døren) er 70 cm. (Del 2 i video) En standard dør er 80 cm i døråbningen.

Højer Møbler front-runners på grøn omstilling

Hør ejer af Højer Møbler Jens Højer og projektleder fra Aalborg kommune Birgitte Krebs Schleemann fortælle om de bærende elementer i den grønne skolemøbelaftale mellem Højer Møbler og Aalborg kommune. Aftalen omhandler bl.a. helt nye tiltag om cirkulær økonomi, lang levetid på møblerne, genanvendelse og istandsættelse af inventar samt en social økonomisk tankegang.

Bork skole om implementeringen af Zap Concepet

Skoleleder Jens Otto Pedersen fra Bork Skole fortæller, hvad Bork Skole ønskede at opnå ift. indretningen på skolen, og hvordan Højer Møblers Zap concept blev implementeret.

Højer Møbler præsenterer MUTE bordpladen

Efter en lang skoledag går mange elever og lærere hjem ikke kun med ny viden men også med hovedpine på grund af det høje støjniveau i klassen. Derfor har vi hos Højer Møbler A/S arbejdet på at udvikle et produkt der kunne afhjælpe problemet.

Elever sætter sig i sækkestolen

Der er siddepladser til alle elever, men det betyder ikke nødvendigvis, at alle får en plads på en stol foran et bord.

På Vester Skole i Silkeborg eksperimenterer man med nye former for indretning i klasselokalerne.

Bork Skole lærer bedre, sjovere og mere aktivt

På Bork Skole arrangerede vi i samarbejde med skolen en konkurrence, hvor elever og lærere skulle udforske, hvordan de med Zap concept kunne lære bedre, sjovere og mere aktivt.

Konkurrencen skulle give skolen mulighed for at implementere produktet bedst muligt og samtidig give os hos Højer Møbler vigtig feedback til vores produktudviklingsafdeling.

Dette er 2. og 3. klasses video, som de selv har lavet. Læs mere omkring Bork Skole på www.zapconcept.dk.