SKI Leverandør

Højer Møbler er på SKI rammeaftale 03.13 – Undervisningsmøbler

Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har indgået en fireårig rammeaftale med Højer Møbler A/S om leverance af undervisningsmøbler. Med aftalen imødekommer SKI de offentlige brugeres behov for en nem og hurtig aftale med en kompetent leverandør, der har et bredt sortiment til en god pris samt høj kvalitet.

Hos Højer Møbler er vi stolte af endnu engang at være blevet udvalgt som SKI leverandør. Vi har de sidste 4 år været nr. 1 på SKI aftalen 03.13 for undervisningsmøbler (delaftale 5) og vil også være at finde på den nye aftale de kommende 4 år. Vi har fået blåstemplet vores sortiment som værende bredt, konkurrencedygtigt og i en høj kvalitet både mht. holdbarhed og funktion – til glæde for Højer Møblers eksisterende kunder såvel som kommende nye kunder.

Med Højer Møbler på SKI aftalen er I sikret et spændende, nyt og utrolig bredt produktsortiment, der kan anvendes i den traditionelle såvel som i den innovative indretning af læringsrum.

Favorable aftaler

I mere end 25 år har vi specialiseret os i udvikling, salg og produktion af møbler til undervisningssektoren med fokus på at skabe et bedre læringsmiljø for børn, unge og voksne. Med SKI-rammeaftalen får I favorable priser og vilkår, hvilket betyder, at I kan købe vores produkter og benytte jer af vores services til attraktive priser, hvor der er faste rabatter, betalings-og leveringsbetingelser.

miljo5 zap i graes 1 SKI leverandør 03.13