OM

HØJER MØBLER

Historien

Højer Møbler A/S er en dansk virksomhed med over 25 års erfaring i at udvikle, producere og levere møbler til undervisningssektoren. Vi tror på, at en omhyggelig og gennemtænkt indretning i form af funktionelle, inspirerende og innovative løsninger understøtter de forskellige læringsstile og skaber optimale forudsætninger for læring og erfaringsudveksling mellem mennesker.

CERTIFICERINGER

.Vores certificeringseffektivitet og miljøvenlighed er de vigtigste mål for vores produktionspartnere og produkter. Vi stræber efter at opfylde de højeste standarder i branchen.

$

ARBEJDSMILJØ

.Vi vil skabe en arbejdsplads med PLADS TIL ALLE med et godt fysisk, psykisk og socialt arbejdsmiljø, som bidrager til vores medarbejderes livskvalitet og til en positiv kontakt med kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

$

MILJØ

.Hos Højer Møbler arbejder vi målrettet for at nedbringe virksomhedens miljøbelastning. Vi tager ansvar også for den næste generation, for mange brikker små gavner alle i det store billede.

$

SKI-LEVERANDØR

.Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har indgået en fireårig rammeaftale med Højer Møbler A/S om leverance af undervisningsmøbler.

$

N

KVALITET & GARANTI

.Kvalitet hos Højer Møbler er lig med  bl.a. lang levetid, og cirkulær økonomi. Men også rådgivning, indretningsløsninger og produkter er med til at skabe kundens samlede oplevelse af kvaliteten. Vi vil foruden påstå at vi giver Danmarks længste garanti på skolemøbler.

$