LaerFest Aarhus Slider Højer Møbler deltager i LærFest22 d. 27. 28. april

Højer Møbler deltager for 6. gang i træk i LærFest messen – denne gang i Musikhuset i Aarhus. På messen vil du kunne møde vores rumpilot og indretningskonsulent Anne Westergaard, som vil stå klar til at modtage dig på standen, sammen med vores distriktschefer Mikkel Krag og Ulrik Brøndum Mathiassen.

Dette vil du kunne se på standen + Produktnyheder

I år glæder vi os over at kunne præsentere dig for et spændende og legende læringsmiljø, samt vores produktnyheder, som blandt andet består af bObles ABC taburetter og bObles multiblox, samt Tipi hulen.

bObles ABC taburetterne er buede i bunden og giver barnet mulighed for at bevæge kroppen siddende på stolen. Med alfabetet repræsenteret på toppen af de 29 stole, kan skolebarnet lege sig til en bogstavsforståelse.

22 01 21 Boern med bObles Højer Møbler deltager i LærFest22 d. 27. 28. april

Med bObles multiblox har du mulighed for at sammensætte dem, både vertikalt og horisontalt. Der kan både bygges linjer, punkter og flader. Du kan bygge læringstrapper og på denne måde skabe dit eget læringsmiljø. Blokkene kan også bruges enkeltvis, som vippende stole.

bObles materialet er lavet i fast EVA – skum, hvilket et med til skabe mindre støj og mere bevægelse til skoledagen. 

Læs også vores splinternye bObles learning katalog her.

22 03 17 Boern med bObles Multiblokke Højer Møbler deltager i LærFest22 d. 27. 28. april

Tag en snak med os

På standen vil vores rumpilot og indretningskonsulent Anne Westergaard stå klar til at tage en snak med dig om, hvordan et aktiverende læringsmiljø kan forvandle klasserummet til et summende læringsfelt. I år har vi særligt fokus på de 21. århundredes kompetencer.

Kom og se og oplev vores møbler. Vi håber på at kunne inspirere dig og ser frem til en spændende dialog på stand nummer M1.