Den 31. oktober og 1. november lancerede Højer Møbler et nyt møbelkoncept til Håndværk og Designlokaler på Skolelederforeningens årsmøde i Bella Center. Vi var spændte på at vise det nye koncept frem og der blev taget rigtig godt imod vore nye produkter. Der er især nu fokus på Håndværk og Designlokalerne efter de nye regler til bl.a eksaminering og hvilket klassetrin faget udbydes til, trådte i kraft sidste år.

Højer Møbler A/S har udviklet en række produkter som støtter op omkring de nye tanker for faget. 

Se de nylancerede møbler til Håndværk & Designlokaler: Rusitk-A arbejdsbordKreavognHøjskab til KreavognMood Board bænk eller tag et hurtigt kig nedenfor. 

Rustik A-bord

Rusik A bord Håndværk og Design produkter

Rustik-A kan holde til det meste og bliver bare flottere af at blive brugt. Trækonstruktionen er i rustikt genbrugs-/overskudstræ, men med en slebet overflade. Rustik-A er de kreatives base, hvor mange projekter – store som små – kan udformes. Arbejdsbordet egner sig fortrinligt til Håndværk & Design lokalet, i Makerspace, Sløjd/værkstedet, i SFO’en og lign, 

Højskab til kreavogn

Hojskab kreavogn4 1 Håndværk og Design produkter

Det funktionelle Højskab til Kreavogn er den ideelle opbevarings-løsning til det kreative miljø; Håndværk & Design og Makerspace området. Skabet kan både fås med kun hylder eller 3 hylder foroven og en åbne plads for neden, hvor den funktionelle materialevogn “Kreavogn” kan opbevares når den ikke er i brug. Herved forhindres, at støv og snavs samler sig i vognen. Skabet har ingen sokkel og derved kan vognen nemt køres ud og ind af skabet efter behov.
Ydermere er skabet med vitrinelåger med hærdet glas så man også har overblikket over skabets indhold på afstand.

Kreavogn

Kreavognen er en opbevaringsløsning, som passer optimalt til skolens håndværk & designlokale, makerspace eller kreative miljøer. Her kan opbevares alt fra papir, karton, sakse, papirruller, stofrester, skriveredskaber, knapper, limstifter osv. Alt tilbehør til det kreative værksted. Kreavognen kan – når den ikke er i brug – opbevares i højskabe med glaslåger, så der ikke samles støv i vognen. Den fleksible vogn har hjul, så den kan flyttes rundt i lokalet eller på skolens område.

Kreavognx y 300x224 Håndværk og Design produkterthumb kreavogn 1 Håndværk og Design produkter

Top til Kreavogn, 6 rum                                                        Top til Kreavogn – 12 rum

Moodboard Bænk

mood board baenk 2 Håndværk og Design produkter

Mood board bænken med bulletin board er en lille hyggelig siddeniche, der samtidig kan fungere som opslagstavle til udstilling af elevarbejder eller brainstorm/moodboard, mens der arbejdes med gruppeprojekter.

 

Højskab til Kreavogn PROTOTYPE NY Page 2 Image 0002 Håndværk og Design produkter

Indretningsforslag til Håndværk og Design værksted.