Vi har igen i år været på Stockholm Furniture & Light fair. Det har været fem forrygende dage som sluttede i dag. Mange interessante mennesker bla. skolefolk, arkitekter og leverandører har været forbi vores stand, og der har været udvist stor interesse for vores arbejde med innovative indretningsløsninger i læringsrummet.
Højer Møblers Zap concept er stadig det store trækplaster, som på sin egen unikke måde både sætter læringen fri, men også bidrager til det fysiske miljø med et bæredygtigt udtryk og varme og stemning til rummet.

stockholm171 1 Forrygende messedage i Stockholm

Topic stolen, er nyeste skud på stammen. En klassisk elevstol, der er udviklet i samarbejde med arkitekterne Friis & Molte. Stolen har fået stor opmærksomhed især fra arkitektfronten de den med sit formsprog og gennemtænkte æstetiske udtryk, appellerer til netop denne målgruppe. Stolen er udviklet i holdbare materialer som Højer Møbler er kendt for og designet til en åben og ergonomisk siddestilling.

stockholm17 4 Forrygende messedage i Stockholm
stockholm17 3 Forrygende messedage i Stockholm
stockholm17 5 Forrygende messedage i Stockholm
stockholm17 2 Forrygende messedage i Stockholm

Vi kan mærke at vores koncept, hvor vi både yder konsulentbistand på højt fagligt niveau, samtidig med at vi er udviklende i forhold til design, indretning og innovation, er noget som skaber nysgerrighed blandt de besøgende på messen. Vi siger tak for 5 spændende dage.