nyhed oplaeg Danmarks Læringsfestival afviklet
Så er Danmarks Læringsfestival 2017 i Bella Centeret afviklet og vi siger tak til alle jer besøgende, som var forbi vores stand. Det er utroligt opløftende at møde og tale med så mange folk fra undervisningsverdenen, som viser interesse for vores vision om at udvikle det fysiske læringsrum ude på skolerne.

Det giver os så meget energi til at fortsætte vores arbejde, hvor vi rigtig gerne vil være stærke på såvel indretningen som rådgivningen omkring udviklingsprocessen. Vi var så heldige at holde foredrag om vores tanker for rummets påvirkning på elevernes læring og trivsel. Her mødte vi et fyldt rum med nysgerrige mennesker, som var rigtig interesseret i at høre hvad vi havde på hjertet.

I løbet af de to dage udtrak vi to workshop vindere!

Stort tillykke til jer. Vi glæder os rigtig meget til at komme i dialog med jer om hvordan vi kan støtte jer i jeres udviklingsproces. Vi håber, I ser frem til et spændende og inspirerende besøg af vores rumpilot Katrine Bagnkop. Læs mere om vore workshops og rådgivningsydelser.

Vinderne blev

Andreas Seier
Studerende på UCSJ Campus Roskilde

Per M. Larsen
Viceskoleleder, Nr. Snede Skole, Ikast-Brande Kommune

Vinderne af de 2 klasseaktivitetssæt (stigegolf)

Lene Rimmer
Børnehaveklasselærer, Hundested skole

Jannie Tofueson
Lærer, Byskovskolen, Ringsted

nyhed DK laering stand Danmarks Læringsfestival afviklet

Som møbelleverandør, forandringsagent og læringsnørd var det også rigtig spændende at se hvordan verden omkring skolen elles udvikler sig. Vi har taget gode bekendtskaber, ny viden og inspiration med hjem fra de andre stande, elevpræsentationer og foredragsholdere.