Hos Højer Møbler handler bæredygtighed ikke kun om CO2 reduktion, men i lige så høj grad om social bæredygtighed. Vi samarbejder derfor med flere social økonomiske virksomheder, og har af den grund også valgt at have en frokostordning fra TAMU til vores ca 20 medarbejdere, som arbejder på kontoret og i montagen hos Højer Møbler i Vester Hassing. TAMU er en arbejdsmarkedsuddannelse baseret på reelle produktions- og serviceydelser, herunder bl.a. madlavning/catering. TAMU tilbyder unge mellem 18 og 30 år, der på grund af personlige og sociale vanskeligheder ikke har tilknytning til arbejdsmarkedet, et forløb hvor de både tilegner sig en række faglige kompetencer, samt bliver støttet i en positiv social udvikling, så de efter endt uddannelse er klar til et ordinært arbejde.

”Jeg synes, det er en super god cateringordning, vi køber hos TAMU. Vi kan selvfølgelig godt se, at det nogle gange er en læringsproces f.eks. at lave boller i karry, men maden smager altid godt og det er dejligt at vide, at vi kan støtte op om unge menneskers mulighed for at komme godt i gang på arbejdsmarkedet.”
– Linda Kolby, Højer Møbler

“Det TAMU det gør, det er at det holder os i gang hele tiden. TAMU er et sted hvor vi arbejder, men også er under uddannelse. Vi får teori, vi får en masse kurser. Andre steder der sidder de meget ned og læser og hvis man ikke har så meget ro i kroppen så kan det godt være svært. Hvor her der holder de os i gang hele tiden. Det er jeg meget taknemmelig for.”
– Ung på TAMU uddannelse.