INFORMATION
  • Minimum 3 deltagere
  • Ruten planlægges som følge af gruppens ønsker til tema og geografisk placering.
TEMAER
  • Det aktiverende og iscenesættende læringslandskab.
  • Har I selv et ønske eller en idé til et tema, så kontakt os gerne for et tilbud.

På Højer Møblers studietur tager vi byggeudvalget, personaleteamet, udskolingseleverne, ledergruppen eller interessegruppen med på tur rundt til nogle af landets skoler.

Vores læringsrumseksperter kan vise nogle spændende eksempler frem og fortælle om løsningerne og erfaringerne. Deltagerne vil blive inspireret og udfordret i deres syn på læringsrum, de vil opleve, hvordan forskellige indretningsløsninger fungerer i dagligdagen, og de vil høre brugernes erfaringer med løsningen. På studieturen vil der være masser af plads til at se, føle, høre, stille spørgsmål og sætte ord på alt det, der opleves. Deltagerne kommer hjem fra studieturen med en bunke inspiration, en sammenbindende oplevelse og et fælles sprog om læringsrum.

PAKKER

LILLE

Bliv guidet igennem en spændende dag, når vores læringsrumsekspert viser dig rundt på nogle af landets uddannelsesinstitutioner. Læg selv lidt ekstra timer i planlægningen og spar penge på bundlinjen. Du planlægger selv transport, forplejning mv.

FULD

Læn dig tilbage og lad dig rive med. Vi sørger for guide, program, transport, forplejning, og forstyrrer Jeres hjerner undervejs med små øvelser, inspirerende oplæg og energizers.

Har I selv et ønske eller en ide til et tema, så kontakt os gerne for et tilbud. I kan også se hvordan et inspirations seminar har hjulpet andre.