pia michael Vi ses på Skolemessen 2018 i Århus

Højer Møbler er igen i år repræsenteret på Skolemessen i Århus i kongressalen. Vores nyansatte salgskonsulent Michael Nielsen er super klar til at modtage gæster på standen sammen med kollega salgskonsulent Pia Østergaard.

NyNaturfag.dk

I år glæder vi os til at præsentere vore nye koncept NyNaturfag, som er et indretningskoncept for naturfagslokaler. Konceptet er udviklet af Katafonden og forskning derfra viser, at en varieret indretning af naturfagslokalerne motiverer eleverne – de involverer sig mere i fagene og viser en øget interesse for at beskæftige sig med naturfaglige opgaver og eksperimenter. Læs mere.

I uge 14 var vi på naturfagsmessen Big Bang i Odense, hvor konceptet for alvor blev præsenteret. Der var stor interesse fra de besøgende for at høre mere om vores koncept, og der blev booket møder og workshops på flere skoler, som var interesseret i at høre nærmere om hvorledes konceptet kan implementeres på deres skole.

Big Bang konference 2018 Vi ses på Skolemessen 2018 i Århus

Spændende kampagner på messen

Foruden NyNaturfag står salgsteamet klar på Skolemessen med spændende kampagner på bl.a. komplet klassesæt med borde og stole til 24 elever eller bliv inspireret til hvordan du med, visuel læring i form af gulv- og vægfolier kan opnå mere aktiv, stimulerende og motiverende læring. Kom og besøg vores stand og bliv klogere på, hvordan vi i samarbejde med jer, kan skabe aktiverende læringsrum på din skole. 🙂