hojerstand 3 Tak for en god Skolemesse 2017 i Aarhus

Så er Skolemessen 2017 i Århus vel overstået og vi sender et stort tak til alle jer besøgende, som var forbi vores stand.

På messen blev vi gang på gang mindet om, at vi er på rette vej i vores tro på at det rette læringsmiljø kan hæve elevernes og undervisernes læring og trivsel.

Det at få lov at tale med så mange undervisere, ledere og studerende og få konstruktiv feedback på vores ideer giver os så utroligt meget at arbejde videre med i vores konceptudvikling.

Vores ambition om at skabe innovative læringsmiljøer, har den målsætning at øge elevernes læring og trivsel. Derfor er det super vigtigt at vores indretningsløsninger stemmer overens med de krav skolerne har til de fysiske rammer og det der skal ske i dem.

Vi var så heldige at holde et oplæg om vores tanker for læringsrummets påvirkning på elevernes læring og trivsel. Her blev vi mødt af nysgerrige mennesker, som var rigtig interesseret i at høre hvad vi havde på hjertet. Det giver os energi til at fortsætte vores udviklingsarbejde, hvor vi rigtig gerne vil være stærke på såvel indretningen som rådgivningen omkring udviklingsprocessen.

hojer stand Tak for en god Skolemesse 2017 i Aarhus

Workshop vindere

I løbet af de to dage udtrak vi to workshop vindere!

Jill Rasmussen
Vejlefjordskolen, Hedensted-Tørring Kommune

Malene Brask Nielsen
Ejsing Friskole, Holstebro Kommune

Stort tillykke til jer. Vi glæder os rigtig meget til at komme i dialog med jer om hvordan vi kan støtte jer i jeres udviklingsproces. Vi håber, I ser frem til et spændende og inspirerende besøg af vores rumpilot Katrine Bagnkop. Læs mere om vore workshops og rådgivningsydelser.

Stigegolf vindere

Vinderne af stigegolf blev:

Jens Haugstrup-Andersen
Vissenbjerg skole, Assens kommune

Hanne Nielsen
Hjordkær skole, Aabenrå kommune

hojer stand2 Tak for en god Skolemesse 2017 i Aarhus